Over ons

Een gezonder Nederland. Onze missie is groot, maar hij begint klein.

Gezondheid en vitaliteit zijn voor de meeste Nederlanders de belangrijkste voorwaarden voor een goed en gelukkig leven. Vanuit een optimistische levenshouding zijn wij ervan overtuigd dat een gezondere leefstijl voor iedereen toegankelijk is. En als je hier wat hulp bij kunt gebruiken zijn wij er voor je. Maatwerk en een positieve mindset zijn hierin onmisbare schakels.

In de huidige markt van gezondheid, leefstijl en inzetbaarheid is er een steeds groter wordende behoefte aan integrale oplossingen. Deze behoefte – samen met de ambitie van Gerko Riedstra en Leo Wijnsma, de ondernemers achter het landelijke franchisenetwerk TIGRA – heeft geresulteerd in de oprichting van gezondheids- en vitaliteitsplatform Gezonder Nederland in 2020.

Directie van Gezonder Nederland: Leo Wijnsma (links) en Gerko Riedstra - Fotografie: Simon van der Woude

Met dit platform hebben we ons ten doel gesteld om Nederland gezonder te maken. Samen met bedrijven en consumenten, maar ook op maatschappelijk vlak. Want als we met zijn allen in beweging zijn, maken we écht het verschil.

Integrale oplossingen

Op dit moment bestaat ons platform uit zeven merken met in totaal 150 specialisten, die elk een eigen expertise hebben op het gebied van een gezonde leefstijl of (duurzame) inzetbaarheid en daarmee aanvullend op elkaar zijn.

Netwerk door heel Nederland

Onze experts zitten door heel Nederland verspreid waardoor er altijd iemand in de buurt is. Daarnaast gaan we mee met de tijd; bij onze merken is het – in dien gewenst – ook mogelijk om op afstand (online) mee te doen.

Samen maken we meer impact

Samenwerken zit in ons bloed. Elk merk een eigen specialisme, een eigen werkgebied, maar toch aanvullend op elkaar. Vanuit deze aanvulling kunnen we maatwerk leveren en creëren we de randvoorwaarden voor onze ambitie, die we vervolgens samen met jou kunnen waarmaken.

Aansluiten bij Gezonder Nederland?

Wil je ook bijdragen aan een gezonder Nederland? Geloof jij ook in de kracht van samen? We zijn doorlopend op zoek naar versterking van onze groep. Graag gaan we met je in gesprek om te kijken of we onze krachten kunnen bundelen en zo samen Nederland nog weer een stukje gezonder kunnen maken!